Karel Gott opouští Prahu! Nebude to ale na dlouho...

Karel Gott

Autor: Hrušková, stars24.cz

2. března 2018 16:13

Jak jsme vám již sdělily včera, Karel Gott byl propuštěn z nemocnice. Jeho stav bude ale vyžadovat mnoho odpočinku. Vypadá to ale, že odpočívat nehodlá, hned po propuštění plánuje návrat na pódium. Jeho sousedi v Doubici, však čekají na svého slavíka s otevřenou náručí a doufají, že teď budou svého souseda potkávat častěji.

Karel Gott si nedávno postavil roubenku za Prahou ve vísce Doubice, kde prozatím nestačil strávit tolik času, kvůli jeho zdravotnímu stavu a hospitalizaci v nemocnici. Mistr za tu krátkou dobu stačil vesnici zajistit mnoho turistů, všichni chtějí vidět místo, kde zpěvák tráví čas.

Podle rozhovorů pro Prásk se všichni sousedi na Karla Gotta těší a očekávají ho s otevřenou náruči. „Karel Gott? No jo, ten už je náš. Bydlí tady nad náma,“ uvedla sousedka Karla Gotta.

„To je samozřejmě fajn, když je tady v okolí někdo takový. Má hezkou chalupu a zapadl sem,“ uvedla další z jeho sousedek ve vesnici Doubice.

Stavbou nové chalupy v tak malé vesnici, obrátil Karel Gott, tamním obyvatelům, život naruby. Dříve ve vísce bylo hrobové ticho a klid a se zpěvákovým příjezdem se občané nestačili divit, kolik turistů k nim denně zavítá.

Doufáme, že Karel Gott bude trávit co nejvíce času odpočinkem právě v roubence, kde bude relaxovat a nabírat síly na koncerty. Přejeme hodně zdraví mistrovi.

Témata: Karel Gott