Veronika Arichteva promluvila: PRAVDA o vyčerpávajícím porodu!

Veronika Arichteva se synem. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. října 2020 15:35 | Aktualizováno: 2. října 2020 22:07

Patnáct hodin trval porod, který musel novopečené mamince Veronice Arichtevě připadat opravdu nekonečný. Známá herečka se rozhodla fanouškům prozradit pravdu o tom, co se na sále dělo.

Včera na sociální síti Veronika Arichteva oznámila fanouškům, že se již o den dříve stala poprvé maminkou. S manželem Biserem se jim narodil syn, kterému dali netradiční jméno Luka Christo. Než chlapeček přišel na svět, strávila na sále poměrně hodně času.

Když už bylo dávno po všem, někdejší účastnice StarDance na instagramovém profilu přiznala, že věci nešly podle plánu. „To, že se malej nakonec narodil císařem, neznamená, že jsem rodila plánovaným císařem,“ uvedla.

„Několik hodin jsem se snažila rodit přirozeně a docela nám to šlo, ale pak vlastně pan doktor společně s náma rozhodl, že to bude císařem, a já jsem za to moc ráda,“ prozradila sympatická herečka.

Stejný důvod, proč to jinak zkrátka nešlo, si vyslechla spousta maminek. „Měl prostě velkou hlavu… a já jsem zřejmě nebyla připravená na tolik lásky,“ dodala Arichteva.

Témata: Veronika Arichteva