Richard Krajčo měl covid! Zpěvák promluvil o strachu!

Richard Krajčo 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. října 2020 13:41

Koronavirová epidemie v Česku zase nabírá na obrátkách a případů covidu-19 přibývá i mezi slavnými osobnostmi. Nejnověji o své zkušenosti s nemocí promluvil zpěvák Richard Krajčo.

Karel Gott (†80), od jehož smrti dnes uplynul rok, by se nejspíš divil tomu, co se řeší v roce 2020. Svět totiž zachvátila epidemie koronaviru, se kterým se podle svých slov potkal také Richard Krajčo. Ten pro Mistrovi a jeho dceři napsal poslední hit, duet Srdce nehasnou.

Frontman kapely Kryštof je podle všeho dalším důkazem toho, že se nákaza nevyhýbá ani slavným osobnostem. „Přihodilo se mi to, že jsme dostali covid-19, stejně jako dalších pár tisíc spoluobčanů. Dneska už jsem úspěšně za tím,“ prozradil pořadu ShowTime.

Na rozdíl od zpěvačky Hany Zagorové či herce Petra Čtvrtníčka měl však štěstí, jeho zdravotní stav nevyžadoval hospitalizaci. „Měl jsem, řekněme, lehký průběh, končí karanténa, vrátím se do normálního společenského života,“ svěřil se hudebník.

Krajčo si pochopitelně přeje, aby pandemie brzy skončila, protože mu komplikuje jeho pracovní uplatnění. „Myslím, že pro nikoho není příjemný strach, ve kterém žijeme. Doufám, že se vše vrátí zpátky do normálu,“ dodal.

Témata: Richard Krajčo