Co se skutečně děje ve Star Dance? Dana Batulková prozradila něco, co mělo zůstat utajeno!

Dana Batulková a její věrná láska Abby

Autor: Hrušková, stars24.cz

2. března 2018 10:39

Každá známá osobnost, touží po účasti v taneční soutěži StarDance. Je to velké vyznamenání za zásluhy a rovněž také příležitost k dalším pracovním nabídkám. Když dostala Dana Batulková tuto příležitost neváhala ani minutu a tuto nabídku přijala. Nebyla si v té chvíli vědoma toho co všechno taneční soutěž obnáší.

Každá soutěž vyžaduje nadměrné množství příprav, tréningů a zkoušek. U taneční soutěže jde ještě nevíc o přesné kroky, pohyby a koordinaci těla, to vyžaduje opravdu důkladnou přípravu. V soutěži StarDance hodnotí profesionální tanečníci a výhra souvisí s nadměrným množství dřiny a Dana Batulková to zvládla perfektně.

Přiznala se iDnes.cz, že po nástupu do soutěže, litovala přijetí účasti, reálně si nepředstavila v čem bude účast spočívat. „Vůbec jsem netušila, co taková věc obnáší. A když jsem to zjistila, modlila jsem se, aby se mi něco drobně stalo, a já mohla odstoupit. Bylo to samozřejmě rouhání a jsem ráda, že se mi to nevyplnilo,“ uvedla Dana Batulková.

Před vystoupením se jí prý podlamovali kolena a ani v duchu nevěřila, že by se dostala přes první kolo a vůbec, že by mohla soutěž vyhrát. O to víc byla překvapená.

V soutěži však nebylo nic znát, herečka si vedla skvěle. O tom svědčí i její vítězství roku 2008, kdy jejím tanečním partnerem byla Jakub Onder a také fakt, že dodnes vystupuje v plesech s tanečními vystoupeními.

Témata: Dana Batulková StarDance