Andrea Pomeje udělala výjimku: Pochlubila se dcerou Aničkou!

Andrea Pomeje 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. září 2020 13:31 | Aktualizováno: 30. září 2020 21:01

Andrea Pomeje je sice na sociálních sítích velice aktivní, v jedné věci si ale nastavila mantinely, které překračuje jen málokdy. Jde o dceru Aničku. I v tomto případě občas udělá výjimku.

Andrea Pomeje je – stejně jako její zesnulý manžel – na jistou míru zájmu ze strany ostatních lidí zvyklá. Svou dceru Aničku se ale snaží držet stranou a výjimky dělá jen zřídkakdy. Její fotku nezveřejnila ani na začátku měsíce, když šla poprvé do školy.

Holčičku příznivcům naposledy ukázala zhruba před rokem u příležitosti jejích šestých narozenin, i když ani tenkrát toho moc neukázala. Podobně se zachovala v úterý, kdy po mnoha měsících sdílela další snímek.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený ANDREA POMEJE (@andreapomeje), Zář 29, 2020 v 10:26 PDT

Ten doplnila stručným a výstižným popiskem „já a moje menší já“. Mnozí fanoušci jsou ale toho názoru, že je dcera podobná spíše tatínkovi Jiřímu Pomeje (†54), bez kterého se musí již více než rok obejít.

Dýdžejka ostatně již kdysi přiznala, že Anička má i podobnou povahu jako její otec. „Anička geny opravdu nezapře. Jirku má v sobě až neskutečně,“ nechala se slyšet před časem.

Témata: Andrea Pomeje