Lucie Bílá má důvod k radosti: S Radkem je zase všechno při starém!

Lucie Bílá a Radek Filipi. 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. září 2020 11:04 | Aktualizováno: 30. září 2020 18:56

Lucie Bílá má opravdu důvod se usmívat od ucha k uchu. Izolace kvůli nákaze koronavirem už totiž skončila i jejímu příteli Radkovi, a tak je zase všechno při starém.

Je poměrně pravděpodobné, že když se z páru nakazí koronavirem jeden, brzy to od něj partner chytí. Platilo to třeba v případě Lucie Bílé a jejího přítele Radka Filipiho, kteří se tak společně museli uchýlit do izolace.

Slavice z ní ale byla propuštěna dříve, zatímco on v ní ještě musel setrvat, a tak ještě minulý týden při jedné z akcí neměla svůj tradiční doprovod. Teď už je ale zase všechno při starém, což oba zdokumentovali fotografiemi na sociálních sítích.

Zpěvačka a její svalovec si společně vyrazili v pondělí na svatého Václava a jeden vedle druhého doslova zářili. „Mám vedle sebe (tedy za sebou) nejúžasnější ženu… Děkuji za každý den s Tebou lásko… Miluji Tě!“ napsal Filipi.

Láskyplný vzkaz zanechala na svém instagramovém profilu i Bílá. „S tebou lásko jak lampička svítím,“ svěřila se. Společně strávené dny jim evidentně prospěly.

Témata: Lucie Bílá Radek Filipi