Heidi Janků si zoufá: Kvůli koronaviru je na tom zle!

Heidi Janků 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

29. září 2020 16:37

Zpěvačka Heidi Janků si pomalu začíná zoufat. Kvůli současné koronavirové situaci musí rušit koncerty, takže přichází o finance. A to jí dělá těžkou hlavu!

Jak vás již server stars24.cz informoval, zpěvačka Heidi Janků vyzvala Čechy, aby v souvislosti s koronavirem používali zdravý rozum. Přiznala například, že i když byla zpočátku spíše optimista, později přestala vidět ono pověstné světlo na konci tunelu.

Kvůli stále se šířící zákeřné nemoci přichází o práci, musela totiž přeložit některá svá vystoupení. Odloženo bylo například také Vánoční turné Vaša Patejdla, kterého se měla ona a její kapela zúčastnit. „Už to trvá moc dlouho a výhled dobrý není. Tak se držte a buďte zdraví a snažte se myslet pozitivně, jinak to nezvládneme,“ vzkázala lidem před několika dny.

Jak se ale zdá, humor ji teď definitivně přešel. Na facebooku zveřejnila koláž, na které moderátor České televize Michal Kubal s rouškou na ruce mluví o koronaviru a muzikantech. „Českou hudební scénu pandemie neochromila. Většina kapel připravuje sňůru,“ píše se u bubliny, která vychází z jeho úst. Na obrázku je také návod, jak si uvázat oprátku.

„Tak nevím jestli se mám smát, nebo brečet,“ přiznává Heidi Janků. Jedna z fanynek sice zpěvačce poradila, aby vše hodila za hlavu, protože to nějak dopadne. Ani tím ale Janků neutěšila. „Kdybych pobírala rentu, tak to klidně hodím za hlavu,“ posteskla si zpěvačka vystupující se svou kapelou HeidiBand.

Témata: Heidi Janků Koronavirus