Přiznání Agáty Hanychové: Ublížila Prachařovi?!

Jakub a Agáta Prachařovi 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. září 2020 11:26

Agáta Hanychová už zase hrdě nosí své dívčí jméno, protože se konečně rozvedla s Jakubem Prachařem. Spousta lidí navíc možná překvapila slovy o tom, jak ženy ubližují mužům.

Agáta Hanychová už konečně dotáhla do konce rozvod s Jakubem Prachařem, který se táhl od minulého roku, a tak si nejspíš řekla, že už může odkrýt karty. Dala se totiž na podcasty a do prvního si pozvala maminku Veroniku Žilkovou, která o rozvodech něco ví.

Její dcera přiznala, že opravdu není jednoduché se rozumně domluvit. „Ženy, když se rozvedou, bojují za to, aby měly děti jenom ve své vlastní péči. Myslí si, že tím chlapovi ublíží. Mluvím z vlastní zkušenosti,“ řekla dvojnásobná maminka dle webu expres.cz.

„Taky jsem si neuměla představit, že bych půjčila Miu Kubovi a Kryšpína Mirkovi. Ale postupem času jsem zjistila, že jim ty děti půjčím, protože tatínky to nebude bavit celou dobu mít děti půl na půl. Hlavně si děti zaslouží nemít jenom matku,“ svěřila se moderátorka a modelka.

Hanychová rovněž připustila, že syn si kvůli ní něco vytrpěl. „Já jsem si z Kryšpína, kterého jsem nechtěla půjčovat Mirkovi, udělala svého partnera. Upnula jsem se na něj tak, že jsem s ním řešila věci, které jsem s ním řešit neměla,“ dodala.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař