Dominika Gottová si užívá luxus: Vyvstala důležitá otázka!

Karel Gott s dcerami a manželkou Ivanou 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. září 2020 10:45

Dominika Gottová zrovna nemá podmínky k tomu, aby si v životě mohla nějak vyskakovat, přesto prý alespoň občas přičichne k životu smetánky. Vyvstala ale jedna důležitá otázka. Kde na to bere peníze?

Dominika Gottová je na rozdíl od svého otce relativně obyčejnou osobou, o kterou se lidé zajímají prakticky jen kvůli příbuzenskému vztahu ke Karlu Gottovi. Ten se projevuje v jednom konkrétním aspektu života.

Zpěvákova nejstarší dcera se rozhodně nevěnuje hudbě, potatila se ale v jiném ohledu. „Jídlo mě naučil milovat můj táta,“ práskla na sebe dle webu ahaonline.cz, která upozornil na její slabost pro nóbl restaurace, kde se za dobré jídlo také odpovídajícím způsobem platí.

Podle informací zmíněného serveru takhle minulý týden vzala svou maminku Antonii do vyhlášené indické restaurace a rozhodně nešlo o levnou záležitost. Lidé se tak pochopitelně ptají, kde na to Gottová bere.

Není totiž žádným tajemstvím, že Dominika už nepracuje na dvou místech zároveň. „Musím se moc otáčet, abych finančně vyšla. Mám teď pouze jednu práci a nic jsem si nenašetřila,“ svěřila se.

Témata: Dominika Gottová