Kristýna Leichtová se zase odvázala: Tak vypadá šťastná máma!

Kristýna Leichtová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. září 2020 9:29

Kristýna Leichtová zásobuje fanoušky poměrně intimní fotografiemi, které jsou podle některých lidí za hranou. Tentokrát se odvázala o něco méně, protože chtěla lidem ukázat, jak vypadá šťastná dvojnásobná maminka.

Kristýna Leichtová v poslední době mnohokrát upoutala pozornost tím, jak se jako dvojnásobná maminka prezentuje. I proto se nyní fanoušků ptala, zdali si vůbec může dovolit zveřejnění další fotky na sociální síti.

Nakonec se k tomu někdejší hvězda Comebacku odhodlala. „Takhle vypadá šťastná máma v mém podání! Hodinka a půl samoty! Já ji obohatila o plavání a pak kávu! Dokonce jsem si pořídila permanentku a určitě budu chodit,“ uvedla.

„Muži! Jestli nevíte, co pořídit svým ženám k narozeninám, svátku, výročí, nebo prostě jen tak, že je máte rádi, dejte jim čas jenom pro ně. Je to neuvěřitelně léčivé! Z unavené, vyčerpané, neupravené, vztahovačné, přecitlivělé, hádavé ženy se vám vrátí vyzenovaná víla,“ svěřila se herečka.

„Protože za ty dvě hodiny stihne nejen kávu a možná bazén, ale taky se vypláče, vyvzteká, vypovídá sama sobě, zkritizuje svoje tělo, pochválí svoje tělo, zanadává si na Vás a děti, dojme se jak báječného muže a děti má, obvolá pár kamarádek a mámu a vzduch je vyčištěn,“ dodala Leichtová.

Témata: Kristýna Leichtová