Lucie Vondráčková to musela udělat! PRAVDA o návratu do Česka

Lucie Vondráčková 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. září 2020 16:04 | Aktualizováno: 28. září 2020 21:56

Již více než rok je Lucie Vondráčková natrvalo zpátky v Česku, kam se vrátila i s dětmi po letech strávených v Americe. V zámoří se jí velice líbilo, přesto se rozhodla přestěhovat domů. Co ji k tomu vedlo?

Snad ani není třeba připomínat, jaké okolnosti vedly k tomu, že se Lucie Vondráčková loni rozhodla vrátit se syny z Kanady do Česka. Do zámoří se před lety přestěhovala kvůli manželovi Tomáši Plekancovi, který tam hrál hokej. Jejich vztah se ale rozpadl.

Zatímco někdejší kapitán národního týmu už si založil novou rodinu s tenistkou Lucií Šafářovou, herečka a zpěvačka pečuje o chlapce a muže si drží od těla. Až nyní prozradila, proč se přestěhovala zpátky do domoviny.

„Přestěhovat jsme sem museli,“ řekla dvojnásobná maminka dle webu idnes.cz v pořadu Limuzína a vyloučila, že by za tím byl nedostatek příležitostí. „Kvůli práci to nebylo, té jsem měla v Kanadě dost,“ konstatovala.

„Neříkám, že jsem to tak moc chtěla, stěhovat se zpět do Prahy. Ale je tu spousta krásných věcí, které člověk nezažije zase tam. Snažím se brát věci vždy radši z té pozitivní stránky,“ dodala Vondráčková.

Témata: Lucie Vondráčková