Václav Kopta bojuje s covidem? Už mi bylo i líp, svěřil se!

Václav Kopta 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. září 2020 13:36

Jak přibývá nakažených lidí, potvrzují testy nemoc covid-19 častěji také u slavných osobností. S obávanou chorobou posledních měsíců se podle všeho setkal i Václav Kopta. Jaká je jeho zkušenost?

Nákaza koronavirem se nevyhýbá ani slavným osobnostem. Česko v posledních dnech vyděsila zpráva o nemocném Petru Čtvrtníčkovi, který se – podobně jako např. Hana Zagorová – potýká s těžším průběhem onemocnění covid-19.

O něm zaveršoval také Václav Kopta. „Covide, covide, co po tobě zbyde?“ ptal se na instagramovém profilu, kde naznačil, že také patří mezi infikované. Fanoušky však ujistil, že v jeho případě nejde o nic vážného.

„Už se mi taky doneslo, že jsem ve špitále - tak tedy nejsem, ale už mi bylo v životě i líp,“ přiznal herec a moderátor, který věří v lepší zítřky. „Držme si palce – bude to dobrý!“ vzkázal lidem.

Kopta se již bezpochyby těší, až se bude moci vrátit k práci. Jak vás stars24.cz informoval, během pandemie už se vyzkoušel i jinou profesi, o které vždy snil – stal se řidičem autobusu.

Témata: Václav Kopta