Karel Gott (†80) rok po smrti: Slavná kolegyně už kvůli němu nepláče!

Hrob Karla Gotta 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. září 2020 12:12

Výročí smrti Karla Gotta jistě spoustě lidí oplaká, u jedné z jeho kolegyň ale slzy rozhodně neuvidíme. Každá vzpomínka na slavného zpěváka naopak na její tváři vykouzlí úsměv. O kom je řeč?

Ve čtvrtek uplyne rok od smrti legendárního Karla Gotta (†80), který změnil život opravdu mnoha lidem. Mezi nimi i Daře Rolins. „Každá vzpomínka na Karla mi vyčaruje úsměv,“ řekla nyní webu cas.sk.

Sympatická zpěvačka při vzpomínce na Mistra rozhodně nepláče. „Kouzlo, šarm, které měl kolem sebe, způsobily, že na něho vzpomínám vždy pouze v pěkných souvislostech,“ uvedla vzápětí.

„Byl pro mě vzorem, učitelem, a nazvala bych ho i přítelem – často mi poradil, usměrnil mě a bylo skvělé sledovat, jak reaguje, žije, jak se chová k lidem, ke svým holčičkám, k Ivance,“ svěřila se populární Slovenka.

Interpretka jejich společného hitu Zvonky štěstí má pro Gotta jen slova chvály. „Byl neskutečně laskavý a pokorný a dobré srdce, které bylo cítit v jeho hudbě a zpěvu, mu opravdu tak bilo i v soukromí,“ dodala Dara Rolins.

Témata: Karel Gott Dara Rolins