Rána pro Petru Janů? Tohle jí zkomplikovalo život!

Petra Janů

Autor: Hrušková, stars24.cz

1. března 2018 15:10

Ukončení spolupráce mezi zpěvačkou a její manažerkou nebylo klidné. Neslo se v duchu nařčení, obviňování a schválností. Podle Petry Janů konflikty začaly již mnohem dřív, na základě toho se pak rozhodla tento pracovní vztah ukončit.

Vztahy mezi manažerkou Michaelou Kocurovou a zpěvačkou Petrou Janů, byly, jak říká sama zpěvačka, již dlouho napjaté a nedělaly dobrotu, jak mezi nimi, tak i v její kapele. V té se měla hádat Kocurová se členy kapely a ničit tak dlouholetě vybudovaný vztah mezi nimi. 

„Každá z nás tu spolupráci viděla úplně jinak. Nedokázaly jsme jít stejnou cestou, já mhouřila oči dlouho. Když se ale slečna Kocourková rozhádala s celou mojí kapelou, tak jsem konečně pochopila, že takhle to dál nepůjde.“ uvedla deníku Blesk.cz zpěvačka Petra Janů.

Přišla však čára přes rozpočet, se kterou Janů nepočítala, a to v podobě smazaní fotografií ze svých webových, z důvodů požadování autorských práv Michaely Kocourkové, bývalé manažerky Petry Janů. Ta chce fotografie zaplatit po zpěvačce.

„Je to logické, protože fotografa platila moje agentura. A když už pro Petru nedělám a ona je stále používá, měla by se se mnou vyrovnat!“ uvedla Kocourková.

Petra Janů, ale nehodlá zaplatit Kocourkové ani korunu, informovala fanoušky, že fotky budou co nejdříve nahrazeny novými. Po té ještě na svých sociální stránkách žádala všechny fanoušky, aby zaslali pořízené fotografie, které mají se zpěvačkou. Vypadá to tedy, že s pomocí fanoušků a týmu Petry Janů, se problém vyvolaný její bývalou manažerkou co nejdříve vyřeší.

Témata: Petra Janů