Petr Čtvrtníček se ozval z nemocnice: Jak zvládá boj s covidem?

Petr Čtvrtníček 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. září 2020 8:45

Během minulého týdne musel být kvůli nákaze koronavirem hospitalizován Petr Čtvrtníček, o kterého si kolegové a kamarádi pochopitelně dělají starosti. Nakonec se ale dočkali jistého uklidnění. Co herec vzkázal z nemocnice?

Celé Česko v uplynulém týdnu vyděsila informace, že Petr Čtvrtníček musel být s onemocněním covid-19 hospitalizován v nemocnici, a to dokonce na jednotce intenzivní péče.

Již po pár hodinách se ale v pátek objevily první informace, podle kterých to až tak vážné není. Režisér Jan Hřebejk informoval o tom, že známý srandista normálně zvládá psát esemesky přátelům. V kontaktu s ním byl i bývalý hokejista Jiří Hrdina.

„Petr Čtvrtníček mi napsal tuhle SMS, tak snad bude brzy úplně v pohodě,“ uvedl na twitteru, kde zveřejnil obsah konverzace. „Na webu to přifukujou, už dejchám líp,“ napsal herec.

Humor ho evidentně neopouští, ani když se potýká se zdravotními problémy. „Já nevím, co všichni z pitomý kapavky dělaj záležitost. Říkám, že kvůli takové banalitě nemusí dělat Voříšek smutné oči. Nic nebude,“ vzkázal prostřednictvím pořadu ShowTime.

Témata: Petr Čtvrtníček