Karel Gott si zahrává se zdravím? Tahle zpráva lékaře nepotěší

Karel Gott

Autor: Hrušková, stars24.cz

1. března 2018 12:39

V tomto týdnu byl propuštěn zpěvák Karel Gott z Všeobecné fakultní nemocnice v Praze, kde byl hospitalizován kvůli silné chřipce. Zpěvák všechny překvapil svým rozhodnutím, že nehodlá ani chvíli zahálet a hned míří zpět na pódia.

Jak uvedl Blesk.cz, český slavík se cítí dobře, a proto není důvod koncertní vystoupení rušit. Mistr české pěvecké scény je velký bojovník, což je zřejmé i z jeho minulosti, kdy v roce 2016 bojoval s nádorovým onemocněním. Nehodlal se vzdát své kariéry tenkrát, a jak je vidět ani teď.

Gottovi nebylo dobře na konci předminulého týdne a minulou sobotu byl převezen do nemocnice s vysokými horečkami a podezřením na zápal plic. 

Ten se nakonec nepotvrdil a mluvčí Aneta Stolzová uvedla, že důvodem převozu Karla Gotta do nemocnice byla nákaza chřipkou. Ta ale nepatří mezi nejlehčí onemocnění, může dokonce i zabíjet, což ani v Česku není výjimkou.

Personál Všeobecné fakultní nemocnice na Karlově náměstí musel však Gottovi po příjezdu nasadit kapačky. Jednak proto, aby mu klesla horečka a také proto, aby se jeho tělo zavodnilo. To se naštěstí povedlo a nyní už je z nemocnice venku.

My mu přejeme všechno nejlepší, a doufáme, že už se do nemocnice nevrátí.

Témata: Karel Gott