Gabriela Koukalová: Kdo vystřídal v posteli jejího manžela?

Gabriela Koukalová (biatlonistka) 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

26. září 2020 11:29

Bývalá biatlonistka Gabriela Koukalová se po čtyřletém manželství rozvádí s někdejším badmintonistou Petrem Koukalem. Místo v její posteli ale dlouho prázdné nezůstalo.

Koukalová nedávno prozradila, že s manželem jsou od sebe už několik měsíců. "A žádost o rozvod je "pouze" formálním krokem. Ukázalo se, že naše představy o partnerském životě jsou odlišné. Možná jsme to pochopili pozdě právě proto, že jsme na začátku vztahu kvůli náročnému sportovnímu programu nesdíleli stejnou domácnost a netrávili spolu tolik času," napsala už dříve.

Podle serveru Aha by jí po rozvodu měla připadnout pouze chalupa v Bedřichově v hodnotě 12 milionů korun, zatímco Koukalovi nejspíš zůstane luxusní sídlo za 25 milionů v Hořovicích.

Slavné olympioničce ale zůstane ještě něco, či spíše někdo. A ten někdo nyní zahřívá její postel namísto manžela. Společnost jí totiž dělá psí miláček Carlla.

"Probuzení, jedna radost. Vím, že spousta z vás se dívá skrz prsty na to, když někdo spí se psem v posteli. No jo, ale já si prostě někdy nemůžu pomoct," cituje server Koukalovou.

Témata: Gabriela Soukalová