Jak je na tom Petr Čtvrtníček? Režisér Hřebejk něco prozradil!

Petr Čtvrtníček 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. září 2020 14:11

O zdravotní stav Petra Čtvrtníčka se samozřejmě zajímají i lidé z branže, které jistě vyděsila dnešní zpráva o jeho hospitalizaci. Režisér Jan Hřebejk ale naznačil, že to možná není tak vážné, jak se psalo.

Celé Česko dnes dopoledne šokovala zpráva, že Petr Čtvrtníček skončil s onemocněním covid-19 v nemocnici. Dostupné informace hovořily o tom, že leží na jednotce intenzivní péče a je napojen na dýchací přístroj.

Režisér Jan Hřebejk však na sociální síti naznačil, že to tak vážné být nemá. „Absolutně nechci nic zlehčovat, Petr Čtvrtníček je opravdu v nemocnici. Ale než se tady naleznou noví ‚viníci‘, přeposílám dnešní SMS o jeho stavu,“ uvedl na twitteru.

Absolutně nechci nic zlehčovat, Petr Čtvrtníček opravdu je v nemocnici. Ale než se tady naleznou noví "viníci",přeposílám dnešní sms o Petrově stavu "Ctvrtek psal Dominikovi, kterej cetl v Blesku, ze je v ohrozeni zivota zpravu. Nedelejte z kapacky velblouda. Tak je asi ve forme" https://t.co/4W5Z5Ckr23

— Jan Hřebejk (@JanHrebejk) September 25, 2020

„Čtvrtek psal Dominikovi, kterej četl v Blesku, že je v ohrožení života, zprávu. Nedělejte z kapačky velblouda. Tak je asi ve formě,“ stojí prý podle známého filmaře ve zprávě.

Na Čtvrtníčkův zdravotní stav už zareagovalo Divadlo Na zábradlí, v jehož souboru působí. Do neděle 27. září totiž zrušilo všechny plánované inscenace. Kolegové si teď jistě přejí, aby se dal známý srandista co nejrychleji do pořádku.

Témata: Petr Čtvrtníček Jan Hřebejk