Yvetta Blanarovičová skončila v nemocnici: Neupřímné přání ji šokovalo!

Yvetta Blanarovičová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. září 2020 13:30

Yvetta Blanarovičová si čtvrteční narozeninový den vůbec neužila, protože skončila na kapačkách v nemocnici. Náladu jí bezpochyby nezlepšilo jedno neupřímné přání, které se objevilo na sociální síti.

Yvetta Blanarovičová měla včera narozeniny, na které jen tak nezapomene. Místo dortu se dočkala neplánované návštěvy nemocnice, kde ji museli připojit na kapačky. Snad to trochu pomohlo, protože dnes už zase psala lidem na sociálních sítích.

Na facebooku nezapomněla poděkovat všem, kteří jí k narozeninám popřáli. Jeden z komentářů však rodilou Slovenku zaujal z jiného důvodu. Co si o sobě přečetla?

„Samozřejmě brzké uzdravení, jen otázka… Co děláte, čím je vaše hospitalizace zajímavá možná pro bulvár? V kultuře se celkem orientuji, vaši tvorbu opravdu neznám, ale mnoho kolegů mě uklidnilo, že oni též neví,“ napsala Blanarovičové jistá Věra.

„Máte opravdu zázračný dar a umíte potěšit,“ napsala nejprve herečka a zpěvačka. „Od vás to přání brzkého uzdravení neberu jako upřímnost. A kulturu radši nechte stranou… a pozdravujte kolegy. Zkuste se někdy zamyslet, jestli není lepší být v pohodě,“ vzkázala.

Témata: Yvetta Blanarovičová