Daná Morávková to schytala kvůli svému dekoltu: Hanbářko! Styďte se!

Dana Morávková 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

25. září 2020 11:39

Dopisy od fanoušků většinu slavných osobností jistě potěší. Tedy až na některé výjimky! Herečka Dana Morávková (49) se podělila o list, který před lety dostala od jedné znepokojené důchodkyně z Brna. Seniorka herečku označila za „hanbářku“!

Než se vrhla na herectví, věnovala se Dana Morávková baletu a krasobruslení. Dokonce je dvojnásobnou juniorskou mistryní republiky v tancích na ledě. I když dnes hraje různé osudové ženy, na začátku své filmové kariéry se objevovala hlavně v pohádkách, nelze nevzpomenout třeba Princeznu husopasku, naplno prorazila díky postavě Dory v pohádce Zdeňka Trošky Z pekla štěstí.

Věnovala se také moderování. Do roku 1998 působila v pořadu Snídaně s Novou, pak přestoupila na konkurenční TV Prima, kde až do roku 2006 moderovala pořad Prima jízda. A právě tehdy se jedné z jejích fanynek znelíbila!

„Vážená paní Morávková, vždy jsem vás měla moc ráda. Ráda jsem se dívala na vaše pohádky. Ale od té doby, co moderujete s panem Zdeňkem Mahdalem pořad Prima jízda, všimla jsem si, že jste začala nosit moc velké výstřihy a vyzývavé halenky. Že vám není hanba, hanbářko!!!“ psala před lety rozhořčená seniorka herečce.

„Jste vdaná žena a pan Mahdal je ženatý muž. Chudák jeho paní! Styďte se! Prosím o vaše vyjádření a uvedení do pořádku! Za všechny ženy z Brna. Božena Š., důchodkyně,“ dodala divačka. Její vzkaz teď po letech Morávková vytáhla ze šuplíku a zveřejnila na sociálních sítích.

Dnes se tomuto vzkazu herečka směje. „Nad dopisy diváků. Nalezeno v šuplíku při první vlně. Co mne čeká při té druhé? Uf! Hanbářka,“ baví se Morávková.

Vzkaz nazlobené seniorce poslal i hereččin manžel, skladatel a klavírista Petr Malásek. I jeho výtka divačky evidentně hodně rozesmála. „Vážená paní Boženo, máte naprostou pravdu, ve všem s Vámi souhlasím! Problém je, že moje žena Dana Morávková má od přírody nadělená tak velká prsa, že má velký výstřih, i když si vezme rolák. S přátelským pozdravem, televizi zdar. Petr Malásek, manžel," odpálkoval divačku.

Témata: Dana Morávková