Bára Basiková opět o koronaviru: Něco je v nepořádku, tohle se dozvěděla!

Bára Basiková

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. září 2020 11:07 | Aktualizováno: 25. září 2020 17:53

Báru Basikovou rozhodně nenechává v klidu právě probíhající koronavirová epidemie, její názor na to, co se děje, je však poměrně svérázný. Zpěvačka si za ním ovšem stojí a prý má i spoustu podporovatelů.

Bára Basiková před několika dny pobouřila mnoho lidí zlehčováním hrozby, kterou představuje onemocnění covid-19. „Tajně si přeju, abych už ten kovid taky chytla a už to měla za sebou. Já chci kovid!“ napsala mimo jiné. V tomto týdnu se na svém blogu k záležitosti vrátila.

„Zastavujou mě lidi na ulici a děkují za mou veřejnou iniciativu z předešlých dnů, dostávám pochvalné a děkovné maily a esemesky od lidí, kterých si vážím. Volají mi přátelé, kamarádi a známí, které jsem neviděla třeba několik let, a vyjadřují mi podporu v mém protestu proti tvrdým opatřením v kauze covid,“ pochlubila se.

Zpěvačka je ale toho názoru, že málokdo z nich se ke stejnému názoru veřejně přihlásí, i když jí prý často informují o „závažných věcech“. „Že je koronavir obrovský mediální podvod, že nás čeká katastrofická doba, důchodci půjdou žebrotou, miliony lidí budou bez práce, přijde hospodářská krize, hlad a bída,“ prozradila účastnice Tváře.

Basiková je evidentně zklamaná, že nikdo nemá takovou odvahu jako ona. „Aby to řekl někde nahlas, to bohužel… Takže se bojíme. Takže je něco v nepořádku,“ dodala.

Témata: Bára Basiková