Petr Čtvrtníček má těžký průběh covidu: JIPka a dýchací přístroj!

Petr Čtvrtníček

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. září 2020 9:44

Koronavirus si nevybírá a šíří se i mezi slavnými osobnostmi. Podle nejnovějších informací onemocněl covidem-19 také Petr Čtvrtníček, u kterého má navíc nemoc těžký průběh.

Jelikož v posledních dnech v Česku přibývá nakažených koronavirem, objevují se potvrzené případy nemoci covid-19 také u celebrit. Podle nejnovějších informací musela být jedna slavná osobnost hospitalizována.

Konkrétně má jít o Petra Čtvrtníčka, kterému měli onemocnění diagnostikovat minulý týden. Podle zdroje webu blesk.cz ho ve středu sanitka převezla do nemocnice, kde leží na jednotce intenzivní péče a je napojený na dýchací přístroj.

Pozitivní nález u jednoho ze zaměstnanců na webu potvrdilo Divadlo Na zábradlí s tím, že je nuceno zrušit všechny inscenace do 27. září. Známý srandista si měl již dříve blízkým stěžovat na bolest kloubů i další příznaky.

Čtvrtníček není první známou tváří, která je kvůli nákaze koronavirem hospitalizována. Do nemocnice musela i zpěvačka Hana Zagorová, ta už se však z nemoci covid-19 zotavila.

Témata: Petr Čtvrtníček Covid-19 (koronavirus SARS-CoV-2)