Yvetta Blanarovičová v nemocnici: Infuze a magnetická rezonance!

Yvetta Blanarovičová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. září 2020 8:50

Yvetta Blanarovičová chtěla tento týden pořádně oslavit narozeniny, svůj den ale nakonec strávila v nemocnici. Známá slovenská herečka a zpěvačka prozradila, co se přesně přihodilo. Navíc ji ještě čekají důležitá vyšetření.

Jak jsme vás informovali, sedmapadesáté narozeniny Yvetty Blanarovičové nešly podle plánu. Strávit je měla s přáteli na Lipně. „Balila jsem si věci, moc jsem se už těšila. Najednou jsem se ohnula pro tašku, jenom mě zapálilo v zádech a zůstala jsem tam viset a nemohla jsem se narovnat,“ prozradila webu super.cz.

Rodilá Slovenka tak skončila na lůžku a na kapačkách v Centru pohybové medicíny, odkud se včera ozvala fanouškům. „Byla jsem tam, dali mi infuze a musím na magnetickou rezonanci,“ prozradila.

Oblíbená herečka a zpěvačka se teď bude snažit dát především rychle dohromady, když se po mnoha měsících má konečně zase objevit na jevišti. Zároveň ale přiznala, že se u ní potíže objevují opakovaně.

„To už je podruhé. Poprvé, když se mi to stalo, tak byl květen nebo červen, tak jsme si mysleli, že to je tím, že člověk přestane pracovat, psychika také dělá své, dělali mi také magnetickou rezonanci, měla jsem vše negativní,“ dodala Blanarovičová.

Témata: Yvetta Blanarovičová