Veronika Kopřivová se pochlubila velkým úlovkem: Nic z toho nebude!

Veronika Kopřivová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. září 2020 14:14

Veronika Kopřivová sice hodně pracuje, občas si ale najde chvilku času i na volnočasové aktivity. Sama ale nejspíš nečekala, co se jí přihodí, až vyrazí do lesa. Ona sama z toho ale nakonec nic mít nebude.

Říká se, že Češi jsou národem houbařů. To platí i v případě některých celebrit, které si ve volném čase také rády vyrazí do lesa. A jak se ukazuje, štěstí se občas usměje i na ně. Důkaz o tom poskytla Veronika Kopřivová.

„Rostou! Z procházky lesem se stalo sbírání hub. Bylo jich tolik, že jsem každou druhou nechávala, protože je nebylo kam dávat,“ svěřila se na instagramovém profilu, kde vše doplnila fotografií.

Modelka přitom přiznala, že u ní doma v kuchyni se pro houby uplatnění nenajde. Kopřivové totiž vůbec nechutnají. „Já osobně houby nejím, doslova je nedokáži pozřít, ale ráda je sbírám,“ konstatovala.

Podle mykologů byly v těchto dnech podmínky ideální. Především podhorské a horské oblasti zasáhla vlna růstu hřibovitých i jiných hub. Rodačka z Teplic se o tom přesvědčila na vlastní oči.

Témata: Veronika Kopřivová