Apel nervózní Heidi Janků kvůli koronaviru: Chovejme se normálně!

Heidi Janků 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. září 2020 12:12

Heidi Janků už nechtěla dál mlčet a rozhodla se prozradit, co si ona sama myslí o problému, který teď v Česku máme s koronavirem. Na lidi se rozhodla apelovat, aby používali zdravý rozum.

Celé Česko momentálně zneklidňuje, jak přibývá lidí nakažených koronavirem. Své si k tomu mnohdy chtějí říct i známé osobnosti, v poslední době takhle prezentovala svůj názor na celou záležitost třeba Bára Basiková.

Teď se ozvala její kolegyně Heidi Janků, která je zklamaná ze zrušeného vystoupení. „Kdy už tohle skončí? Já jsem opravdový optimista, ale teď už začínám být nervózní, protože stále nevidím světlo na konci tunelu,“ napsala na facebooku.

„Neměli bychom se začít chovat normálně? Prostě když budu nemocná, budu doma, když budu mít rýmu, použiju roušku, když mi nic nebude, budu chodit do práce. Nepamatuju si, že by nás někdy někdo testoval na chřipku,“ konstatovala zpěvačka.

Janků teď optimismem zrovna nehýří. „Už to trvá moc dlouho a výhled dobrý není. Tak se držte a buďte zdraví a snažte se myslet pozitivně, jinak to nezvládneme,“ vzkázala lidem.

Témata: Heidi Janků