Monkey Business, Tap Tap a Lucie v ohrožení? Dobré zprávy pro fanoušky!

Skupina Lucie

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

23. září 2020 21:52

Pořadatelé koncertu skupiny Lucie, který se má konat 28. září na závěr festivalu Praha Září na Výstavišti v Holešovicích, slíbili případné vrácení vstupného. Organizátoři však věří tomu, že do plánu nezasáhnou nová vládní opatření.

Podle těch aktuálních se venkovní kulturní akce může účastnit 2000 sedících diváků, pokud je možné vytvořit sektory po 500 lidech. Koncert jedné z nejúspěšnějších tuzemských popových skupin se pro sedící posluchače odehraje u Křižíkovy fontány. ČTK o tom za pořadatele dnes informovala Alice Titzová.

"Vzhledem k tomu, že cítíme určitou nejistotu, kterou vyvolávají různé změny ve vládních opatření, rozhodli jsme se ujistit diváky, abyste se nebáli pořídit si i poslední zbývající vstupenky, které jsou v prodeji. Jedna jistá věc v době plné změn tedy za nás zní takto: Kdyby došlo na nejhorší a koncert Lucie v pondělí neproběhl, vrátíme všem vstupné. Hlavně ale vzkazujeme. Nebojte se, je to tu venku bezpečné," uvedl David Gaydečka, jeden z iniciátorů akce Praha Září. "Akce se uskuteční v kapacitě 2000 diváků, takže se jedná o jeden z nejkomornějších koncertů této populární kapely v její historii," dodal.

Akce Praha Září od 8. září nabídla na Výstaviště prostor s několika multifunkčními scénami, kde se střídají velké pražské festivaly Designblok, Febiofest, Letní Letná, Metronome Prague Music & Arts Fair, Pražské jaro, Signal festival nebo United Islands of Prague.

Koncert Lucie je součástí finále akce, ve kterém se diváci mohou těšit na tři velké koncerty. Zahájí ho kapela Monkey Business vystoupením s názvem Slavnostní finále 26. září, druhý den pokračují The Tap Tap koncertem Zachraňte The Tap Tap a vše zakončí 28. září Lucie akcí nazvanou Jediný pražský koncert.

Témata: Skupina Monkey Bussines Skupina Lucie