Lucie Bílá zapojila v divadle i děti: Syn Filip ukázal tajemného bratra!

Lucie Bílá se synem Filipem a přítelem Radkem 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. září 2020 16:16

Lucie Bílá v tomto týdnu otevřela své divadlo, nechyběl u toho její syn Filip, který však má ještě další sourozence. Jeden z nich se na slavnostní akci také ukázal. Co jsme se o něm dozvěděli?

Lucii Bílé skončila domácí izolace po pozitivním testu na koronavirus opravdu příhodně, protože v pondělí se otevíralo její nové divadlo v centru Prahy. Ačkoliv její partner dorazit nemohl, jedna blízká osoba na akci nechyběla.

Na slavnostní události totiž nechyběl její syn Filip, který vzal s sebou i bratra Pavla, o němž se toho moc neví. Slavice však byla za jeho přítomnost ráda, což dala náležitě najevo.

„Důležité je, aby lidi věděli, že je to rodinné divadlo. Doufám, že se tady do toho jednou zapojí i naše děti. Dneska tady tedy byli dva, Filip a Pavel, kteří pomáhali, přiložili ruce ke všemu a starali se o vše, co bylo potřeba,“ řekla webu super.cz.

Pavel je potomkem expartnera zpěvačky Petra Kratochvíla a jeho nynější partnerky. Kratochvíl je spoluvlastníkem nového divadla, v němž se stará o finanční záležitosti.

Témata: Lucie Bílá