Ivana Gottová má koronavirus: Bude zase lépe, vzkazuje fanouškům!

Ivana Gottová s manželem. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. září 2020 14:59

Nákaza koronavirem se nevyhýbá ani slavným osobnostem, testy ji nejnověji potvrdily u Ivany Gottové, která se přitom chystá na premiéru filmu o zesnulém manželovi. Co v tomto ohledu vzkazuje fanouškům?

Ivana Gottová dnes po poledni měla potřebu fanoušky ujistit, že snímek Karel bude mít premiéru v plánovaném termínu. „Můj manžel byl vždy poslem dobrých zpráv, nechť je proto i uvedení na plátna v této době plné nejistot nadějí, že bude zase lépe. Jsem přesvědčená, že takto by si to náš Karel přál,“ napsala vdova.

„Vím, že se na film Karel moc těšíte, a cítím, že obzvlášť v této složité době by vás náš film mohl povzbudit a inspirovat, protože je plný nejen obrovské energie a radosti z hudby, ale i silných emocí, vůle, statečnosti a smíření. Proto film vstoupí do českých a slovenských kin dle plánu, 15. října 2020,“ uvedla dále.

Příznivce však možná chtěla uklidnit dříve, než k nim prosáknou nejnovější informace o jejím zdravotním stavu. Mluvčí Aneta Stolzová totiž webu expres.cz potvrdila, že manželka Karla Gotta (†80) byla pozitivně testována na koronavirus.

„Protože chce být ohleduplná k ostatním a neriskovat přenos viru na kohokoliv dalšího, slavnostní premiéra filmu se z 1. 10. odkládá na 14. 10. V polovině října už bude celá rodina připravena film o Karlu Gottovi oficiálně představit a do kin slavnostně uvést,“ řekla mluvčí zmíněnému serveru.

Témata: Ivana Gottová