Markéta Konvičková po odchodu z porodnice: Opuchlé oči a pláč!

Markéta Konvičková 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

23. září 2020 12:58 | Aktualizováno: 24. září 2020 12:37

To, jak rychle čas letí, člověk nejvíc vidí na vlastních dětech. Tuto starou pravdu už poznala i zpěvačka Markéta Konvičková. Maminkou je sice jen pár dní, už teď ale mluví o tom, že jednou bude mít vnoučata!

Jak vás již server stars24.cz informoval, Markéta Konvičková před pár dny porodila dcerku Amálku. Zpěvačka se také nechala slyšet, že sice hodlá své dítě chránit a cítí za ni zodpovědnost, zároveň ale naznačila, že na rozdíl od některých kolegů nemá problém miminko svým fanouškům prostřednictvím sociálních sítí ukázat.

Když tedy obě dvě lékaři propustili z porodnice, musela se novopečená maminka pochlubit dalším snímkem! „A teď to začíná. Oči nateklé, odchod z porodnice jsem obulela, šťastná a pyšná!“ svěřila se blondýnka.

Sama nemůže uvěřit, jak rychle ten čas letí. „Tu bambusovou dečku v pudrově růžové jsem měla vysněnou už od začátku těhotenství, a tak to uteklo, že teď už s ní přikrývám svoji dceru. Dokáže mi to někdo vysvětlit?! To už jakože budu třeba za chvíli babička a mít vnoučata??? Doufám, že někdo ten čas jednou zpomalí,“ doufá Konvičková.

Zpěvačka také prozradila, jak milujícího a hodného partnera má. „Děkuju lásko za krásné překvapení a přivítání. Asi budu rodit častěji,“ rozplývá se nad fotografií krásných náušnic, které dostala.

Zavzpomínala také na to, jak se její přítel za ní rychle hnal do nemocnice. „Stejně je to prča. Před týdnem v noci mi praskla voda, Renda byl služebně ve Vídni na 20 dní a prostě sedl do auta, hlava nehlava, dojel, neptejte se za jak dlouho. A pak už byla Ami na světě. Všechno stihl! Tak to mělo prostě být,“ dodala šťastná Konvičková.

Témata: Markéta Konvičková