Kristýna Leichtová otevřeně o předporodní fotce: Nebyla poslední!

Kristýna Leichtová je dvojnásobnou maminkou 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. září 2020 12:50

Kristýna Leichtová šokovala před časem fanoušky, když zveřejnila velice intimní fotografii, která vznikla opravdu jen krátce před porodem. Herečka nyní prozradila, že má další snímky ještě v záloze.

Kristýna Leichtová si v poslední době občas počíná způsobem, který se některým lidem nelíbí. Především jde o záležitosti kolem domácího porodu dcery Rozárky, který nedávno opět připomněla v příspěvku na sociální síti.

Na instagramovém profilu totiž zareagovala na nominaci od herecké kolegyně zveřejněním odvážné fotografie, která vznikla pouhých 18 minut před příchodem holčičky na svět. Hvězda Comebacku nyní prozradila, co ji k tomu vlastně vedlo.

„Baví mě provokovat a otevírat témata, co jsou pro většinu tabu. Ráda pak se svými instapřáteli o tom diskutuji,“ prozradila oblíbená herečka webu blesk.cz.

Fanoušky zároveň připravila na to, že si může v budoucnu objevit ještě další takový snímek. „Nahá fotka před porodem určitě nebyla poslední, co jsem zveřejnila. Ještě toho mám dost nejenom v mobilu, ale i na srdci,“ dodala Leichtová.

Témata: Kristýna Leichtová