Veronika Arichteva: Neshody s manželem krátce před porodem?

Veronika Arichteva 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. září 2020 11:24

Při porodu jí jistě bude tou největší oporou, občas se ale Veronika Arichteva s manželem nepohodnou. Známá herečka prozradila, na co měl každý z nich jiný názor.

Veronika Arichteva se už co nevidět stane maminkou, proto chtěla do porodu stihnout úpravy interiéru jejího hnízdečka. Kromě dětského pokoje se s manželem pustili i do koupelny. „No a je to! Je přesně taková, jakou jsem si jí přála,“ napsala na instagramu.

Nastávající maminka ale zároveň přiznala, že nebylo jednoduché se shodnout. „Teda, jakou jsem si jí přála po tom, co jsme oba s Bisim museli udělat kompromis, abychom nevybírali obklady a mísu ještě teď,“ uvedla.

„Přála jsem si sprcháč a přála jsem si mít pračku a sušicku vedle sebe s tím odkládacím místem na prádlo, který tam sice bude prudit s vyžehlením nebo odnešením několik týdnů, ale krásně se na něj bude koukat,“ svěřila se herečka.

O podobě některých věcí však měli oba jasno. „Na baterii a sprchovým systému jsme se shodli kupodivu hned. A ta tmavá kartáčovaná úprava se nám líbila taky jednohlasně,“ dodala Arichteva.

Témata: Veronika Arichteva