Karel Gott (†80): PRAVDA o nesplněném přání dcery Charlotte!

Charlotte Gottová s rodiči Karlem a Ivanou.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. září 2020 10:42

Karel Gott si v samém závěru života zazpíval s dcerou Charlotte a z jejich společné písně se stal obrovský hit. Talentovaná zpěvačka si v souvislosti s tím přála ještě jednu věc, kterou již Mistr splnit nezvládl.

„Někdy se ví, co Bůh chystá, a že se nedají stihnout všechna místa,“ zpívá se v duetu Srdce nehasnou. Zásluhou dokumentu Karel se nyní dozvídáme, že Karel Gott (†80) své dceři Charlotte, s níž písničku nazpíval, opravdu její velké přání již nestihl splnit.

Jen pár lidí zatím mělo možnost film vidět v předpremiéře na festivalu Febiofest. „Tatínku, přála bych si s tebou zazpívat v New Yorku,“ nechala se před kamerou slyšet talentovaná dívka. Mistr prý doopravdy měl v plánu toto přání splnit.

Dnes už víme, že se společně za oceán nepodívali, ačkoliv režisérka Olga Špátová na zmíněném festivalu dle webu ahaonline.cz prozradila, že cesta do Spojených států se doopravdy plánovala.

Filmařka se nechala slyšet, že měli s Gottem navštívit místa, kde v USA během své kariéry vystupoval. Zdravotní stav už to ale legendárnímu zpěvákovi nedovolil.

Témata: Charlotte Gottová Karel Gott