Monika Bagárová v jednom kole: Smutná slova o nedostatku spánku!

Monika Bagárová s dcerou 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. září 2020 16:11

Být maminkou je práce na plný úvazek, o čemž se už několik měsíců přesvědčuje na vlastní oči Monika Bagárová. Známá zpěvačka přiznala, že toho tak úplně moc nenaspí. Čím to je?

Zatímco její velmi dobrá kamarádka Markéta Konvičková teprve poznává první nástrahy mateřství, Monika Bagárová už je oproti ní ostřílenou maminkou, i když je to také jen pár měsíců, co její dcera Rumia přišla na svět.

Již o víkendu se sympatická zpěvačka chlubila na sociálních sítích, jak se s partnerem Makhmudem Muradovem holčičce věnují. Dokonce se jim jí podařilo vyčerpat tolik, že následně v pondělí možná ani nevěděli, jak s časem naložit.

Jak totiž porotkyně SuperStar prozradila na instagramovém profilu, dočkala se cenných chvílí klidu. „Ruminka dnes celé dopoledne a odpoledne dospávala noc. Škoda, že já v tu dobu nedospávám s ní,“ posteskla si.

Bagárová se následně ostatních maminek dotázala na jejich zkušenosti. „Znáte to, povinnosti doma, nebo už vás ta únava přejde. Myslíte, že se ještě někdy vyspím? Jak to máte vy?“ zeptala se.

Témata: Monika Bagárová