Karel Gott (†80): Po roce zazněla překvapivá slova o odpuštění!

Karel Gott 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. září 2020 8:50 | Aktualizováno: 22. září 2020 15:40

Brzy uplyne rok od smrti Karla Gotta, jeho odkaz ale žije dál i díky lidem, kteří měli tu čest s ním spolupracovat. Právě z úst jedné takové osoby zazněla v těchto dnech překvapivá slova o odpuštění.

Již za několik dní to bude rok, co nás opustil legendární Karel Gott (†80), na něhož se i po dvanácti měsících v dobrém vzpomíná. Naposledy jej připomněl jeho dlouholetý bubeník Jan Žižka, který měl mimo jiné pletky s jeho nejstarší dcerou.

Mluvil však o úplně jiné dámě, když chtěl popsat, jaký Mistr vlastně byl. Vzpomněl si totiž na to, jak se Gott zachoval k hvězdě Semaforu Zuzaně Burianové, když jí na samém začátku osmdesátých let zemřel manžel.

„Tehdy jim Karel půjčil nějaké peníze na stavbu domu. Když k té tragické události došlo, Karel dluh jeho vdově velkoryse odpustil,“ uvedl Žižka pro web blesk.cz. Rozhodně ale nejde o první historku, která se nese v podobném duchu

Bubeník ostatně konstatoval, že takový Gott prostě byl. „Často dělal dobré skutky. S jeho odchodem skončilo něco pěkného, co ani neumím pojmenovat,“ dodal.

Témata: Karel Gott