Tereza Kostková: Slzy v přímém přenosu!

Tereza Kostková a Regina Rázlová 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

21. září 2020 16:13

Na tento rozhovor bude herečka a moderátorka Tereza Kostková vzpomínat zřejmě ještě dlouho. Málokdy se jí totiž stane, že se dojetím téměř rozpláče v přímém přenosu!

Tereza Kostková si ve svém pořadu Blízká setkání povídala s herečkou Reginou Rázlovou. Ta mimo jiné zavzpomínala i na Terezina tatínka, herce Petra Kostku. Ten byl sice podle jejích slov sice vztekloun, zároveň byl ale vždy velmi laskavý a hodný. 

Rázlová se vrátila do doby, kdy měl její syn devět let. V té době utrpěl velmi vážný úraz. Přímo před jejíma očima spadl ze stromu a rozdrtil si tři obratle. Lékaři prý tehdy ani nevěděli, jestli se ještě někdy postaví na nohy. Dva roky se léčil doma, nechodil do školy a musel ležet na speciální matraci.

„Petr za mnou v divadle přišel a řekl mi, že když zkouším v divadle a hraju – byla jsem samoživitelka, že by chodil tomu chlapečkovi číst k nám domů. Aby tam taky přišel nějaký mužský. A já to nikdy v životě nezapomenu,“ vyprávěla herečka.

Kostková historku mlčky poslouchala a jen obtížně skrývala dojetí. Do očí jí dokonce vyhrkly slzy! „Ještě jednou děkuju,“ vzkázala Rázlová Petru Kostkovi. „To jsem opravdu nevěděla. Děkuju za krásný obraz mého milého táty,“ dodala rozrušená Tereza Kostková.

Témata: Tereza Kostková petr kostka Regina Rázlová