Monika Absolonová: Dojemné vyznání lásky!

Monika Absolonová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. září 2020 15:25

Pro Moniku Absolonovou je momentálně rodina na prvním místě, protože umělcům nynější doba moc nepřeje. Oblíbená zpěvačka se tak věnuje dětem, jak jen může. A dává najevo, že je má ráda.

Monika Absolonová se nevzdává a doufá, že její prosincové koncerty se budou moci uskutečnit. Pokud by se tak nestalo, má naštěstí v životě věci, které jí budou dělat radost tak jako tak. Třeba dva malé syny. Jeden z nich má právě dnes „svůj“ den.

„Milý Matoušku, k tvému druhému svátku ti ze srdce přeju, abys byl zdravý, šťastný, milovaný, veselý, prostě úžasný kluk, který už jsi a taky ti přeju, aby svět se zas vrátil do normálu a zažil si věci tak, jak mají být,“ napsala dvojnásobná maminka na instagramu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Monika Absolonova (@monika_absolonova), Zář 21, 2020 v 12:21 PDT

Zpěvačka zveřejnila také společnou fotku se synem a připomněla, že jeho jméno znamená boží dar. „Matoušek náš boží dar je,“ svěřila se. Poměrně nedávno jí ale přidělal spoustu starostí.

Matouš totiž počátkem září, když začínal nový školní rok, doma přepadl přes sedačku a zlomil si ručičku. Chlapeček nakonec musel na operaci, která ale podle všeho dobře dopadla.

Témata: Monika Absolonová