Markéta Konvičková ukázala Amálku: Je to moje svobodné rozhodnutí!

Markéta Konvičková s dcerou Amálkou. 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. září 2020 12:36 | Aktualizováno: 22. září 2020 21:04

Markéta Konvičková poskytla odpověď na ožehavou otázku, která po každém porodu zajímá spoustu fanoušků. Bude jim na sociálních sítích ukazovat dceru Amálku?

Poprvé od porodu dcery Amálky se včera večer Markéta Konvičková ozvala svým fanouškům, kteří na ní dotírali s dotazy, zdali bude holčičku ukazovat na sítích. Některé slavné tváře totiž své ratolesti schovávají.

„Jsem impulzivní člověk, žiju okamžikem, můj život není kalkul a plán. Vše, co se tady děje, je v rámci mojí přirozenosti. Dávám sem věci, které zrovna cítím a které mám teď na srdci a zítra to může být úplně jinak,“ uvedla novopečená maminka.

Amálku již zpěvačka pochopitelně považuje za nedílnou součást svého života. „Nebudu se tvářit, že ne, a dávat ji sem jen z úhlů, kde ji nejde vidět, ale prakticky vlastně jde. Cítím za ni zodpovědnost, budu ji chránit a rozhodovat podle svého nejlepšího vědomí,“ konstatovala.

Konvičková se podle svých slov hodlá řídit selským rozumem a intuicí. „Je to každého volba a svobodné rozhodnutí, nemám nic proti nikomu a ničemu. Pro mě začíná nejkrásnější období a děkuju bohu za ten dar,“ dodala.

Témata: Markéta Konvičková