Lucie Bílá může mezi lidi: Za slovy o „blbé chřipce“ si stojí!

Lucie Bílá 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. září 2020 9:45

Koronavirus mě čapnul, přiznala před pár dny Lucie Bílá, že onemocněla covidem-19, který však označila za „blbou chřipku“, což jí někteří lidé logicky vyčítali. Zpěvačka si ale za svými slovy stojí.

Během minulého týdne oznámila Lucie Bílá svým fanouškům, že se nakazila koronavirem, zároveň ale prozradila, že s koncem týdne jí také skončí povinná izolace. Dnes už tedy může opět vyrazit mezi lidi rozdávat radost.

Jenže někteří její fanoušci by ji asi potkat nechtěli. Na sociálních sítích totiž vypukla bouřlivá diskuze, kterou zpěvačka způsobila tím, že onemocnění covid-19 přirovnala k blbé chřipce. Spoustě diskutujících se takové zlehčování nelíbilo.

Slavice si ale podle všeho za svými slovy stojí. „Nemohu lidem lhát, popsala jsem svou zkušenost… Ano, máte pravdu, lidé už jsou tak vyděšení. Byla jsem šťastná, že mám pro ně dobrou zprávu,“ vysvětlila na facebooku.

„Je to těžká doba a já udělám vše, co je v mých silách, abych přinášela lidem radost… Na strašení jsou tu jiní… opatrujte se a buďme zdraví,“ vzkázala lidem Bílá.

Témata: Lucie Bílá