Anička Slováčková šokuje slovy o nemoci: Zachránila mi život!

Anna Slováčková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. září 2020 9:09

Anna Slováčková má za sebou opravdu nelehké detaily, snad ani není třeba připomínat, co se v jejím životě v posledních měsících odehrálo. Proto spoustu lidí překvapí, jak teď o nemoci mluví.

Aničce Slováčkové její osud v posledních měsících nikdo nezávidí, dcera slavných rodičů se totiž potýkala se závažnými zdravotními potížemi, a to velice statečně. Její nejnovější slova ale možná spousta lidí nepochopí.

„Vnímám, že rakovina měla být poslední varování před tím, než bych mohla spadnout do něčeho opravdu špatného,“ řekla webu ahaonline.cz poté, co má nejkomplikovanější fázi léčby nemoci již za sebou.

Talentovaná herečka a zpěvačka, která se už pomalu vrací zpátky do pracovního kolotoče, však odmítla prozradit, co konkrétně si máme představit pod tím „opravdu špatným“. Naopak i dál mluvila tajuplně.

„Myslím, že mi svým způsobem vlastně zachránila život, protože jsem měla hodně silné špatné stavy – ještě je tedy mám, toho se člověk jen tak nezbaví, ale začala jsem se o sebe opravdu starat. Nejspíš bych to neudělala, kdyby rakovina nepřišla,“ dodala Slováčková.

Témata: Anna Slováčková