Marek Ztracený zase pod palbou kvůli covidu: Ostrá slova o lidské blbosti!

Marek Ztracený 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. září 2020 10:57

Marek Ztracený si kvůli nemoci covid-19 něco vyslechl již na jaře a nejspíš doufal, že poté už se jakékoliv kritice vyhne. I kvůli němu ale teď píše známý poslanec na sociální síti o lidské blbosti.

Marek Ztracený na jaře v samém počátku koronavirové epidemie uvázl i s rodinou na dovolené na ostrově Mauricius a měl problém se dostat zpátky domů. Po návratu mu tehdy chodily dost ošklivé zprávy, protože se lidé obávali, že do Česka nákazu zatáhne.

Teď si zase lidé na sociálních sítích všímají toho, že by se koronavirus mohl šířit díky jeho koncertům. Uživatelé na twitteru totiž sdíleli záběry z jeho sobotního večerního koncertu ve Dvoře Králové.

Opatření proti šíření koronaviru tam lidem moc neříkala, ačkoliv epidemie v posledních dnech v Česku opět nabírá na obrátkách. Záběry z vystoupení mezi své fanoušky rozšířil i poslanec Miroslav Kalousek.

Co mají společného populistický politik a nakažlivý virus? Oběma se daří díky lidské blbosti. https://t.co/NJIb6qPNlV

— Miroslav Kalousek (@kalousekm) September 20, 2020

„Co mají společného populistický politik a nakažlivý virus? Oběma se daří díky lidské blbosti,“ uvedl na zmíněné sociální síti. Ministr vnitra Jan Hamáček již ale o víkendu připustil, že je ve hře zákaz podobných hromadných akcí.

Témata: Marek Ztracený Miroslav Kalousek