Monika Bagárová se vrátila k porodu: Zásadní sdělení pro fanynky!

Monika Bagárová s dcerou. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. září 2020 18:28

Monika Bagárová se po několika měsících vrátila k porodu, protože si uvědomila, že musí něco nutně říct všem svým fanynkám. Rozhodla se na ně totiž apelovat, aby zvážily jednu věc.

Monika Bagárová přivedla prvorozenou dceru na svět již v květnu, přesto se o tomto víkendu k porodu vrátila. Možná tak učinila i kvůli tomu, že se v těchto dnech stala maminkou její kamarádka Markéta Konvičková.

Především se s fanoušky chtěla podělit o jedno zásadní sdělení. „Když jsem čekala Ruminku, přišla mi do cesty možnost odběru pupečníkové krve a tkáně při porodu,“ uvedla na sociální síti.

„Přiznám se, do té doby jsem o tom neměla ponětí, ale zodpovědnost, která se ve mě probouzela, mě donutila zvážit tuhle možnost. Řekla jsem si, že chci mít pro Ruminku pojistku do života a že je tu možnost, která se už nebude opakovat,“ vysvětlila zpěvačka.

„Vidím, jak moc dětí bojuje s těžkými nemocemi, a vidím i jejich nešťastné rodiče, kteří hledají všechny dostupné možnosti jak svým dětem pomoct. Proto jsem se rozhodla pro odběr. Vás, kteří nad tím přemýšlíte, chci podpořit v rozhodnutí,“ dodala Bagárová.

Témata: Monika Bagárová