Bohuš Matuš prozradil tajemství: Bude u porodu?

Bohuš Matuš s přítelkyní Lucinkou 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. září 2020 13:36

Bohuš Matuš už se bezpochyby těší na chvíli, kdy se stane otcem. Doposud se ale známý zpěvák rozmýšlel nad tím, zdali bude přítomen přímo u porodu. Definitivní rozhodnutí už ale padlo.

O Bohuši Matušovi a jeho nezletilé partnerce Lucince, kteří se mají ještě v letošním roce stát rodiči, jsme nějaký čas neslyšeli, zatím naposledy se tak stalo v souvislosti se stěhováním do nového bytu.

Nyní někdejší bronzový Slavík mimo jiné prozradil, jak zatím nastávající maminka těhotenství zvládá. „Lucince je opravdu dobře, ani nezvracela, neměla nálady, snáší to opravdu skvěle, tak je to mladá holka,“ řekl webu super.cz.

Uvidíme, zdali na tom ještě něco nezmění podzimní měsíce, poněvadž snoubenka zpěváka má termín až v závěru roku. Každopádně se zatím nesourodý pár domluvil na tom, zdali bude otec přítomen u porodu.

„Já jsem nejprve nechtěl, nechtěl jsem vidět Lucku nějak trpět. Ale samozřejmě si to Lucka přeje tak budu u porodu. Mám v prosinci každý den vystoupení, tak uvidíme, jak to ještě bude,“ svěřil se Matuš.

Témata: Bohuš Matuš