Agáta otevřeně o rozvodu s Jakubem Prachařem: Bolelo to! Je těžké...

Agáta Prachařová

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

19. září 2020 13:13

I když jsou od sebe Agáta a Jakub Prachařovi už rok, jejich manželství bylo oficiálně ukončeno až teď. Jak Agáta přiznává, nebylo to jednoduché období, přesto je ráda, že už je vše za ní!

Jak už vás server stars24.cz informoval, manželství Agáty a Jakuba Prachařových je oficiálně u konce. O rozvodu se mluvilo už měsíce, až teď ale soud definitivně rozhodl. A i když to není právě veselá událost, Agáta vše bere s nadhledem.

„Myslím, že oficiální rozvod je důležitý… Něco ve vás uzavře a začnete dýchat.. Dělím se s váma o svoje soukromí, tak vám to musím říct. Bolelo to dlouho a myslela jsem si, že tím končí vše. Není to tak…“ prozradila na sociálních sítích Agáta, která se už dříve na instagramu vrátila ke svému rodnému příjmení.

Sama již pochopila, že tohle není konec světa „Jak říká můj kamarád Mimi, který je od 18 let na invalidním vozíku - bolest se musí vydržet. Já vydržela a je mi teď fakt hezky. Začala jsem mít ráda samu sebe a to je strašně důležité. Je těžké začínat v 35 letech znova, ale vše se dá. A věřím,“ dodala s úsměvem Agáta, která randí s filmovým producentem Tomášem.

Témata: Agáta Hanychová