Lucie Bílá reaguje na dotěrné fanoušky: Obchází pravidla?!

Lucie Bílá 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. září 2020 16:56

Možná i samotnou Lucii Bílou překvapily reakce některých fanoušků poté, co přiznala, že se nakazila koronavirem. Dokonce byla nařčena, že nedodržuje pravidla. Známá zpěvačka všem jasně odpověděla.

Lucie Bílá včera fanouškům ve videu oznámila, že se nakazila koronavirem. Jak vás již stars24.cz informoval, během následujících hodin se ze strany části fanouškovského tábora dostala pod palbu nepříjemných dotazů.

Lidem vadila slova o „blbé chřipce“ i zjištění, že už v pondělí bude moci zpěvačka zase mezi lidi. Mnozí diskutující se totiž domnívali, že návrat k běžnému životu je nakaženému nadále umožněn až po absolvování negativního testu.

„Na kontrolní test jsem se ptala hygieny opakovaně a vždy jsem dostala stejnou odpověď… ti pozitivní se po deseti dnech nekontrolují, jen ti negativní,“ uvedla v jedné z reakcí Bílá a připustila, že orientace v problematice je poměrně těžká. „Snad tomu rozumí alespoň ti, kteří to vymysleli,“ konstatovala.

Slavice se příznivcům snažila dát všemožně najevo, že respektuje nařízení. „Má karanténa končí o víkendu a věřte mi, že bych nikdy proti pravidlům nešla,“ vzkázala Bílá.

Témata: Lucie Bílá