Agáta a Jakub Prachařovi: Definitivně rozvedeni! Tohle si navzájem vzkázali!

Agáta Prachařová s Jakubem 11

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

18. září 2020 14:58

Už je hotovo! Manželství Agáty a Jakuba Prachařových bylo oficiálně rozvedeno. Oběma dnes již bývalým partnerům a rodičům dcery Mii se evidentně ulevilo. Navzájem si poslali nevybíravé komentáře!

O tom, že je vztah Jakuba Prachaře a Agáty, která se vrátila k rodnému příjmení Hanychová, u konce, veřejnost věděla už dlouho. Oficiálně ale jejich manželství skončilo až teď. Oba o tom informovali na sociálních sítích. Nepřímo také jeden do druhého nepříjemně rýpnuli!

„Sluší mi to víc jako svobodně,“ raduje se Agáta, která se kvůli svému současnému partnerovi Tomášovi vrátila ke svému přirozenému vzhledu. „Nevím...jedna etapa skončila a život jde dál...“ posteskla si. Rozhodně se ale nezdá, že by kvůli konci manželství s Jakubem nějak truchlila. „Svatba bývá zábavnější, ale rozvod zase rychlejší...“ má jasno Agáta.

Přesto v hashtagu dodala, že je důležité, aby s Jakubem zůstali přáteli. I když jejich vztah skončil, budou se totiž muset dál vídat kvůli společné dceři Mii. I proto je jasné, že Agáta chce, aby mezi ní a Jakubem nepanovalo zbytečné napětí.

To Jakub Prachař se vyjádřil hodně nevybíravě a rozvod doslova oslavuje. Na sociálních sítích zveřejnil vysmátou fotografii se svým právníkem. „Šťastnější výraz bych těžko hledal. Štěstí je krásná věc,“ pochvaluje si dnes opět oficiálně svobodný Jakub Prachař.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař rozvod