Ivana Gottová překvapila: Nečekané rozhodnutí před premiérou filmu!

Karel Gott s manželkou Ivanou (foto: Jan Malíř) 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. září 2020 14:00

Dnes se očekávalo, že se Ivana Gottová objeví poprvé na veřejnosti. Jenže nejspíš i epidemiologická situace v Česku přispěla k tomu, že je všechno jinak. Vdova udělala nečekané rozhodnutí.

Právě dnes začíná v Praze oblíbený festival Febiofest, který se měl původně konat v tradičním termínu na jaře. Kromě předání cen ho zahájí předpremiéra dokumentu o zesnulém zpěvákovi Karlu Gottovi (†80).

Fanoušci by tedy logicky očekávali, že na promítání přijde vdova Ivana Gottová. Už s předstihem je ale jasné, že tomu tak nebude. „Řediteli Febiofestu, panu Kamilu Spáčilovi, se z dnešní neúčasti osobně omluvila a ten její rozhodnutí plně respektuje a chápe,“ uvedla dle webu blesk.cz mluvčí Aneta Stolzová.

„Paní Ivana Gottová se rozhodla poprvé oficiálně vystoupit na veřejnosti až 1. 10., symbolicky v den výročí úmrtí Karla Gotta a tedy v den slavnostní premiéry filmu Karel,“ dodala Stolzová.

Dlouho očekávaný film vstoupí do kin po celé republice za tři měsíce, konkrétně 15. října, tedy krátce po prvním výročí Gottovy smrti. Snímek natočila režisérka Olga Malířová Špátová.

Témata: Ivana Gottová Karel Gott Febiofest