Sexy Petra Svoboda: S létem se loučí nahoře bez!

Svoboda, Petra 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

18. září 2020 10:48

Oblíbená moderátorka televize Nova Petra Křivková Svoboda (37) je opravdu kost! Blondýnka, která se pravidelně objevuje v Poledních a Odpoledních Televizních novinách, má sice doma dvě děti, přesto se ale nestydí ukázat své ladné křivky!

Léto se pomalu loučí a nejen Česko se připravuje na příchod podzimu. Svérázným způsobem se s teplým počasím loučí moderátorka Petra Svoboda! Na svém instagramovém profilu zveřejnila velmi odvážkou fotografii!

Zprávařka se vyfotila v přírodě nahoře bez! Ňadra si sice zakrývá rukou, přesto jsou její křivky velmi dobře vidět! „Tak sluníčko snad ještě vydrží, ale co se teplot týče, říkám si teda „tak čau léto”… a za chvíli zase do kabátu,“ směje se krásná blondýnka.

Fanoušci, především ti mužští, jsou z její fotky paf! „Máš je krásný, tak je neschovávej." žádá ji jeden z nich. „Ať tohle sluníčko nikdy nezapadá...“ píše další. „Nádhera. Sexy fotka. Kočka,“ rozplývá se další pisatel.

Moderátorka loni v srpnu přivedla na svět syna Eduarda, jehož otcem je manažer Ondřej Křivka (35). Doma už na něj čekala sestra Ráchel (10), kterou má Petra Svoboda z předchozího manželství.

Témata: Petra Svoboda