Šokovaná herečka ze Slunečné: Diváky musí řešit s policií a právníky!

Denisa Nesvačilová a Eva Burešová 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. září 2020 18:18

V seriálu Slunečná se na podzim objeví mnoho nových tváří, které však diváci nevidí úplně rádi. Denisu Nesvačilovou šokovalo, co je někteří lidé vzkazují, ačkoliv se ještě ani neobjevila na obrazovce.

Spousta herců by nejspíš chtěla získat roli v úspěšném seriálu Slunečná, Denise Nesvačilové se to podařilo. Jenže už toho možná lituje. Jak totiž prozradila, některým divákům se nelíbí, že má ohrožovat vztah dvou hlavních postav.

Od lidí jí kvůli tomu chodí nepříjemné zprávy. „Na obraz jdu až v půlce října a dostávám takové zprávy, že jsem to už musela řešit s policií a právníky. Chodily mi i výhrůžky smrtí,“ přiznala webu super.cz.

Ze strany policistů jí byla dokonce nabídnuta ochrana, kterou ale odmítla. „Neumím si představit, že by mě někdo neustále hlídal. Nebylo by mi to příjemné. Věřím, že všechno bude v pořádku,“ svěřila se herečka.

„Zatím nepodávám žalobu, ale jestli v jednu ráno na mě bude někdo opět pořvávat před domem, už to být nenechám. Není to legrace. Ze čtyř set lidí může být jeden magor, který mi něco udělá,“ dodala Nesvačilová.

Témata: Denisa Nesvačilová