Ladislav Frej má covid-19! Prozradil, od koho se nakazil!

Ladislav Frej 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. září 2020 8:44

Není divu, že při rekordních přírůstcích posledních dní se onemocnění covidem-19 nevyhýbá ani známým osobnostem. Nejnověji se nakazil herec Ladislav Frej, který dokonce prozradil, kde na něj virus přeskočil.

Ladislav Frej se nedávno musel vypořádat se smrtí snoubenky Gábiny. Aby nebyl o samotě, rozhodla se mu být nablízku kolegyně Simona Stašová. Jak vás ale stars24.cz informoval, herečka skončila kvůli koronavirové nákaze v souboru divadla ABC v karanténě.

Testy u ní však nemoc covid-19 také potvrdily, a tak se „v ohrožení“ ocitl také Frej. „Nakazil jsem se od Simony Stašové,“ potvrdil webu ahaonline.cz s tím, že do soboty má nařízenou domácí izolaci.

Dobrou zprávou alespoň je, že obávané onemocnění má u známého herce mírný průběh. „Jsem doma, uvidíme, co pak ukážou testy,“ konstatuje s tím, že do divadla se rozhodně nijak zvlášť nežene.

„Já vůbec nemyslím na hraní v tom stavu, v jakém jsem, fyzicky to není příznivý na to, abych poskakoval po jevišti. Uvidíme, jak to po té chřipce, tak tomu říkám, dopadne,“ dodal Frej.

Témata: Ladislav Frej Simona Stašová