Iva Kubelková jako zpěvačka? Tahle reakce mluví za vše!

Kubelková, Iva 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

16. září 2020 19:06

Moderátorka Iva Kubelková neustále dokazuje, že je ženou mnoha talentů. Nově se vrhla na hudbu, před pár dny jí vyšla deska, na které spolupracuje s jedním z nejlepších českých kytaristů. Dostalo se jí díky tomu nečekaného vyznání!

Iva Kubelková se rozhodla vyzkoušet novou profesi. Jak vás již server stars24.cz informoval, moderátorka a modelka se vrhla na dráhu zpěvačky a textařky a natočila album s kytarovým mágem Michalem Pavlíčkem.

Deskou to ale nekončí – ba naopak. Kubelková se totiž hodlá muzice dál věnovat. O svých plánech mluvila mimo jiné v talk show 7 pádů Honzy Dědka. A právě díky tomu se jí dostalo nečekaného vyznání!

„Viděl jsem vás v 7 pádů, kde jste hledala kytaristu. Chtěl jsem jen říct, že bych ty Michalovo věci pravděpodobně zahrál, byl/je můj velká vzor, ale při setkání s vámi reálně hrozí, že bych se zamiloval a to v kapele nedělá dobrotu – hrál bych pak jen smutný písničky,“ napsal Ivě jeden z jejích fanoušků.

I když se tedy kytarista do kapely Ivy Kubelkové nedostane, přeje jí hodně úspěchů. „Každopádně vám moc držím palce se stavbou kapely a gratuluju k desce,“ dodal neznámý kytarista, který krásné tmamovlásce v její nové kariéře velmi fandí.

Vzkaz samozřejmě Ivě zalichotil. „Začínám si stavět kapelu, na živé hraní mojí desky, nějak se to rozkřiklo,“ napsala na instagramu Kubelková.

Témata: Iva Kubelková